10 november 2009

forevermore



Jag gjorde plats i bloggen så att jag ska kunna lägga in bredare bilder, men inte fan blir de bredare nu. Jag fattar inte. Liksom när man lägger upp från datorn med blogger så blir de max såhär stora. Whettefekk? Hjelp?

11 kommentarer:

Anonym sa...

fint utseende på bloggen! =)

och den här bilden var så söt så jag smälte ner i en liten pöl..

Anonym sa...

Aaw, vilken jättefin ny header. Och jättesöt bild också. Mitt tips är att inte lägga upp via blogger, utan lägga upp från pici.se, med exakt den bredd och så som man får ha och sen lägga in. Jag vet iofs inte hur blogger fungerar, om man kan ha html och sån skit också, men med wordpress funkar det finifiskusdiskus!

Elin Häggberg // Teknifik sa...

här kommer ett tips från en bredbloggare på blogger; jag har provat lite olika metoder, med tvivelaktigt resultat. Till exempel kan man lägga upp bilden på flickr och sen lägga in den i blogger som "bild från webben".
Men jag har laddat hem "Windows Live Writer", där gör jag alla bildinlägg, för där kan man ändra storleken på bilderna enkelt!

Nya header=AWSOME!

Kajsa sa...

gillar din blogg, sjukt härliga bilder!

Rebecka sa...

Vilka fräsiga illustrationer!

Lina sa...

SV: Åh vad glad jag vart att du gillade Monika (som min katt heter), hon är min ögonsten hon! (: Hon är en helt vanlig bondkatt faktiskt men jag tycker ju att hon är väldigt lik en blå brittisk korthår eller en chartreux!

Jättefin blogg förresten! ,**

Ingrid sa...

Hej! Men varför ska du vara nervös inför att kommentera? Det är ju bara tokerier. Dina teckningar är fantastiska!

Frida sa...

hej ella pella! jag jobbar på din "present" så tro inte att jag har glömt den! :)

Matilda sa...

affären hette voice of europe och ligger i lillehammer, vet inte om den finns på fler ställen i norge men det gör den nog.

Matilda sa...

tack för ditt svar förresten! :)

Anna Neah sa...

Hej. Jag gör så här http://mermusik.blogspot.com/2009/08/hur-man-far-storre-bilder-i-blogspot.html men jag har hört flera som sagt att Live Writer är bra.
Fin blogg du har!
/Anna Neah